fbpx
(English) Contract - ERA || Designed furniture
742
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-742,bridge-core-2.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Contract

Posebno smo ponosni na našu kompetentnost i reference koje posjedujemo u stvaranju jedinstvenog hotelskog ili uredskog okruženja. Projektirami, dizajniramo i proizvodimo namještaj za hotelske, uredske i ostale  interijere, uredske i ostale interijere za javnu upotrebu, uvažavajući želju korisnika, njegov stil i zahtjeve prostora. Nadahnjuju nas inovativni materijali, futuristički oblici i izazovi koje prostore pretvaraju u ugodna mjesta za boravak, rad i zabavu.

Osim vlastitih, projektiranih proizvoda, u mogućnosti smo odgovoriti na svaki izazov u smislu dizajerskih i arhitektonskih ideja i pretvoriti ih u dugotrajan i ekskluzivan namještaj.