fbpx
Different suits x different people - ERA
504
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-504,bridge-core-2.2.7,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-21.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Different suits x different people

Simone Micheli je dizajnirao, a ERA opremila hotelske sobe u kojima se redefinira kontakt sa igrom svjetlosti i nesvakidašnjeg okruženja:  četiri apartmana za življenje i eksperimentiranje, uživanje u svim blagodatima suvremenog hotela.
Vrlo  produktivna suradnja između ERE i Simonea Michelija, u “Different suits for different people”, u kojoj je poznati arhitekt krenuo od samih začetaka inventivnosti, pretvorila je prostore u pravu priliku za boravak u hotelskim sobama budućnosti.
U Projektu je sudjelovalo nekoliko partnerskih tvrtki koje su zaokružile cjelinu u izniman događaj  – spoj različitih realnih simulacija za četiri važne hotelskih grupacija: Ascend Hotel Collection by Choice Hotels, Best Western PLUS, Ibis Styles by AccorHotels i Room Mate Hotels. Imaginrani putnik središte je ovih prostora koji svaki ponaosob potpuno odstupaju od konvencionalnih načina uređenja interijera. To odstupanje se ogleda u inovativnim okruženjima i kroz činjenicu da su dizajnirani kako bi stvorili revolucionaran koncept gostoprimstva.
Ascend Hotel Collection by Choice Hotels, Best Western Hotels & Resorts, Ibis Styles po AccorHotels, Room Mate Hotels. Prostore odlikuju dinamične i interaktivne vizije konfigurirane u nove scenarije suvremenog hotelskog dizajna. Ovo su četiri perspektive kojie su u stanju potpuno izmijeniti opći i konvencionalni okvir gostoprimstva. “Different suits x different people”  su simbol za umjetnički dizajn, fleksibilno orkuženje, volju da suvremenog gosta stavi u središte hotelske sobe. Dosadašnji koncept apartmana postao je prošlost, nadmašen je kroz udobnost, dizajn i precizno definiranje značajki hotela budućnosti.