fbpx
ERA concept store - ERA
3482
page-template-default,page,page-id-3482,bridge-core-2.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

ERA concept store

Srpanj – mjesec komoda. Ostarite popust u iznosu od 20% na sve komode!

 

Poštovani,

Za Vas smo otvorili novo mjesto na kojem će uživati sva osjetila! ERA concept store u Westgate shoping centru na više od 600 m2 pruža niz informacija o  vrstama namještaja iz naše ponude i olakšava kupovinu.

ERA concept store iznimno je mjesto na kojem se vrhunski dizajn i tradicija proizvodnje susreću na najbolji mogući način. Sretni smo što smo uspjeli  kompletirati našu ponudu proizvodima za rezidencijalne, korporativne i turističke objekte donoseći odličan omjer cijene i kvalitete. U okviru showrooma, organizirali smo i Outlet u kojem se po znatno sniženim cijenama može pronaći dio asortimana.

Pružamo Vam doživljaj prostora nudeći konceptualno oformljene ambijente, puštajući Vas da uživate u doživljaju tih prostora, boja i dragocjenih materijala poput pravog drva i prirodnih tkanina. Naš tim stručnjaka na raspolaganju je za sva pitanja, sugestije i savjete, a nudimo i besplatno projektiranje prostora.

Radno vrijeme je kao i vrijeme Centra, od ponedjeljka do četvrtka od 10:00 do 20:00 sati, dnevna pauza je od 14.00 do 15.00, a petkom i subotom i nedeljom radimo bez pauze od 11:00 do 21:00 sati. Broj telefona: 01 551 55 66. Čekamo Vas!

ERA concept store NEWS

01

Bend sofa i fotelja – autor Mirko Miličić

02

Klasični namještaj vrhunske izvedbe s velikim brojem elemenata.

03

Klasični namještaj vrhunske izvedbe s velikim brojem elemenata.

04

Moderni kreveti i fotelje za spavaće i hotelske sobe

PARADOR

Jedino mjesto u Hrvatskoj za prodaju PARADOR podova. Ponudu izvolite pogledati ovdje: www.parador.eu

40PP_banner
Parkett_subhome
Laminat_subhome
WandDecke_subhome

ERA concept store GALLERY