fbpx
(English) ERA - Team - ERA || Designed furniture
3382
page-template-default,page,page-id-3382,bridge-core-2.2.7,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-21.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

ERA – Team

Dragi naši,

Prije svega, želimo Vam uputiti tople misli, pozitivnu energiju i hrabrost kako bismo svi zajedno izdržali ova teška i nesigurna vremena.

 

Radimo od kuće, kao i većina vas, čudimo se svemu što se događa, ali ostajemo na raspolaganju svima Vama koji ćete imati pitanja, sugestije i narudžbe.

 

Upravo kada smo preselili showroom iz Draškovićeve ulice u West Gate centar i trebali ga otvoriti, došla je ova situacija. Sada smo se „preselili“ on line i tu smo sa Vama. Dobro smo i zdravo i želimo biti u kontaktu jedni sa drugima, zapravo sa svima jer na taj način se osjećamo snažnijima. Komunikacija, makar ovako ili telefonski puno znači i može riješiti gotovo sve.

 

Osim što provode vrijeme kod kuće i koriste ga za druženje sa svojim najmilijima, meditaciju i čitanje, naši kolege dizajneri interijera nešto i rade. Odlučili smo da ćemo, sve dok traje ova situacija, za sve naše potencijalne klijente neke usluge raditi GRATIS. Ukoliko imate prostor za koji trebate projekt uređenja, naši stručnjaci će ga projektirati bez naknade. Dovoljno je da nas kontaktirate i mi ćemo Vam dati upute koje su nam informacije potrebne.

 

Nadalje, osmislili smo i posebne popuste:

 

Za sve narudžbe koje se ostvare do 18.5. dajemo 20% popust ako isporuka može biti za dva, tri ili četiri mjeseca. Konkretno, Vi sada naručite, uplatite 20%, mi izradimo tehničku specifikaciju, pripremimo dio materijala koji imamo i kada sve prođe, dostavimo Vam proizvod.

 

Ukoliko pak nešto trebate prije, tj. u roku od mjesec ili dva, slobodno pošaljite upit – imamo dovoljno proizvoda na skladištu koje trebamo obojati ili dovršiti, možda je to baš ono što Vi trebate.

 

Ovo je vrijeme kada se brišu granice poslovnog i privatnog, kada se najprije treba biti solidaran i human  – mi smo tu za sve Vaše sugestije, razmišljanja i želje. Samo zajedno možemo ostati prisebni i jaki. Čuvajte sebe i svoje najmilije – vidimo se uskoro u velikom ERA concept storu, na preko 600 m2 u centru West Gate.

 

Šaljemo Vam puno pozitivne energije i toplih misli!

 

Vaš ERA team:

Drago, Ivica, Tino, Bruno, Mia, Filip, Nina, Petra, Lucija i Tanja 😊

0001