fbpx
GREEN MARK – sign of excellence - ERA
1350
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1350,bridge-core-2.2.7,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-21.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

GREEN MARK – sign of excellence

GREEN MARK – sign of excellence je vodeća hrvatska oznaka za izvrsnost u zelenom gospodarstvu, koja se dodjeljuje za usluge i proizvode s izrazito izraženom komponentom održivosti. Oznaka se može dodijeliti za cjelokupno poslovanje pravnog subjekta ili za pojedinačne brendove.

Green mark rezultat je rada hrvatskih stručnjaka i posebno je važno istaknuti kako najveći interes za stjecanjem prava na korištenje i isticanje oznake dolazi od tvrtki čija je temeljna djelatnost iz područja prerađivačke industrije. To je pokazatelj kako hrvatska industrijska poduzeća žele istaknuti svoju komparativnu prednost – primjenu najviših standarda energetske učinkovitosti i zaštite okoliša – bilo u samom proizvodnom procesu odnosno proizvodima i tehnologijama koje stavljaju na tržište. 

GREEN MARK predstavlja vrijedno priznanje i neospornu potvrdu ekološkog ,odnosno u cijelosti, održivog usmjerenja kojim se vode.

GREEN MARK – prezentacija