fbpx
I see fire - ERA
2820
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2820,bridge-core-2.5.8,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

I see fire

Ne slijepo pratiti trendove nego ih donositi, uvoditi, ako želite i nametati. Osluškujući u kojem smjeru se kreću očekivanja tržišta, pokazivati izbor „izvan okvira“. Upravo je tako ERA u Mimari pokazala svoj izbor: potpuno neočekivano spojila nespojivo: namještaj, umjetnost, ples, arhitekturu, prirodu, svjetlost i zvuk.

Kolekcija „Naive wood by ERA“ već je nekoliko mjeseci prava opsesija cijelog tima jer je vrlo zahtjevna, lako navodi na pogrešan smjer, i traži stalnu pažnju prilikom dizajniranja. Stoga su u ERI posebno ponosni na nove stoliće, svjetiljke, vješalice, namještaj koji  osim priče o eko dizajnu, govori i mnogo o ljubavi prema prihvaćanju prirodnih oblika.

Druga kolekcija Line ’18 sastavljena je od namještaja koji potpisuju domaći dizajneri, među kojima je i Mirko Miličić,  posebno dobro se uklapa u proizvode iz Naive wooda. Lounge fotelje, klub stolići, nove komode – domaće i inozemno tržište ovim će proizvodima dobiti pravog vođu koji je spreman diktirati trendove, ne samo u oblicima i bojama nego i u vrstama drva koje se koriste.